Винария 2015 г.

От 4-ти до 8-ми март 2015 г. в Панаирния град в Пловдив се проведе Международната изложба за винарство и лозарство Винария 2015 г. Ние се включихме като изложител-участник със собствен щанд. Интересът към нас и нашите ракии беше изключително голям. И през петте дни тълпи от хора се спираха пред щанда ни,за да опитат натуралните ни плодови дестилати и да узнаят повече за нас и спецификите на нашето производство. С гордост ни изпълваха,коментари на познавачи като: "Най-хубавата кайсиева ракия, която съм пил през живота си!"

В зоната за продажби отново бяхме първенец с реализирани 220 бутилки Ракия Исперих.

Участвахме и в Международния конкурс за дегустация на вина и спиртни напитки, организиран от Националната Лозаро-винарска камара на България.  Конкурсът се стреми да осигури форум за международно признание на участващите производители. Достойната конкуренция, безпристрастните оценки на специалистите и обществената информираност се разглеждат като мощни средства за насърчаване и признаване на високото качество на отличените вина и спиртни напитки.
Пуснахме две проби - Кайсиева ракия Исперих и Дюлева ракия Исперих. И двете ракии бяха наградени, съответно Кайсиевата ракия със сребърен медал, а Дюлевата ракия с бронзов. Факт, който ни радва изключително много. Мотивира ни да работи още по-усърдно за златни медали догодина.

Считаме, че получените медали и огромният интерес към продуктите на Дестилерия Исперих са един прекрасен дебют за нашия екип в Градът на тепетата.

  

Медалите са във витрината.
  

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева предпочита Кайсиева ракия Исперих!
  
March 15, 2015

  • Дестилационна залаКапацитет на преработка: 12т / 24ч

  • Нова концепция за бутилкиВсички продукти се затварят с тапи от висококачествен португалски корк

  • Извличаме висококачествените си дестилати на 75% об.алк.Технолозите ни отлично отсичат междинната фракция при дестилация

  • Изба за стареене на дестилатиКапацитет на отлежаване 25'000 л

  • Кайсиева ракия ИсперихНай-високо оценената плодова ракия сред 150 марки