Какво празнуваш на 14-ти Февруари – Свети Валентин или Трифон Зарезан?

За да празнувате Свети Валентин и/или Трифон Зарезан с настроение, сладост, романтична обстановка и бляскава усмивка ние от Ракия Исперих и Пчелна ферма “Рая” обединихме сили и ви подготвихме страхотни подаръци, които можете да спечелите в нашата игра.

Условия на играта:

1. Напишете в коментар отговора на въпроса: Какво празнуваш на 14-ти Февруари
2. Свети Валентин или Трифон Зарезан? - Тагнете приятели в коментар и напишете, какво празнуват - Свети Валентин или Трифон Зарезан (пример 1: @ИванИванов празнува Трифон Зарезан), (пример 2: @ИванИванов празнува Свети Валентин).
3. Харесайте страниците на Ракия Исперих (тук: https://goo.gl/Ffe3nS ) и Пчелна ферма “Рая” (тук: https://goo.gl/ZVtLj0 ).
4. Споделете играта на вашата стена. След като направите и четирите стъпки, вие сте вече участник в играта на #ПчелнаФермаРая и #РакияИсперих.

Играта тече в страниците на Ракия Исперих и Пчелна ферма “Рая” едновременно. За да участвате в играта е достатъчно да го направите само в едната от двете страници: Ракия Исперих (тук: https://goo.gl/Ffe3nS ) и Пчелна ферма “Рая” (тук: https://goo.gl/ZVtLj0 )

Наградите са:

- Един от вас, който е изпълнил условията на играта ще спечели Гроздова Ракия (отлежала) и КайсиеваРакия от Ракия Исперих. Също така ще спечели и буркан #ПчеленМед, 5бр. свещи от пчелен восък и 2 бр. балсам за устни с мед от Пчелна ферма “Рая”.
- Един от нищо неподозиращите участници в играта, който сте тагнали и написали, че празнува Свети Валентин, ще спечели буркан пчелен мед, 5бр. свещи от пчелен восък и 2 балсама за устни с мед от Пчелна ферма “Рая”.
- Един от нищо неподозиращите участници в играта, който сте тагнали и написали, че празнува Трифон Зарезан, ще спечели Гроздова ракия (отлежала), Кайсиева ракия от Ракия Исперих.

Играта ще продължи до 12-ти в полунощ. На 13.02.2017 ще обявим кои са печеливши и ще се свържем с тях, за да изпратим печалбите навреме за празника.

БЛАГОДАРИМ ЗА УЧАСТИЕТО И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!

Научете повече за продуктите на Пчелна ферма Рая.
Научете повече за продуктите на Ракия Исперих.

February 5, 2017

  • Дестилационна залаКапацитет на преработка: 12т / 24ч

  • Нова концепция за бутилкиВсички продукти се затварят с тапи от висококачествен португалски корк

  • Извличаме висококачествените си дестилати на 75% об.алк.Технолозите ни отлично отсичат междинната фракция при дестилация

  • Изба за стареене на дестилатиКапацитет на отлежаване 25'000 л

  • Кайсиева ракия ИсперихНай-високо оценената плодова ракия сред 150 марки