Блог


Всички постове

Блог

Защо Дюлева ракия Исперих ухае толкова силно на дюли?

August 2, 2017 Баръш Муса
Днес Ви показваме фрагменти от Дюлевата ни кампания през 2015 г. На 9.11.15 г. тъкмо завърнали се от Балканския Фестивал на Ракията (6-7.11.15 г.), на който спечелихме един бронзов медал с Кайсиева ракия Исперих, поехме по пътя на дюлите. Дестинацията тази година бе с. Пчелник, Добричко. Там, останала сгушена и необрана, ни очакваше богата реколта от малки ароматни дюли от старите български сортове Пазарджишка ябълковидна и Асеница.

От 4-ти до 8-ми март 2015 г. в Панаирния град в Пловдив се проведе Международната изложба за винарство и лозарство Винария 2015

August 2, 2017
От 4-ти до 8-ми март 2015 г. в Панаирния град в Пловдив се проведе Международната изложба за винарство и лозарство Винария 2015 г. Ние се включихме като изложител-участник със собствен щанд. Интересът към нас и нашите ракии беше изключително голям. И през петте дни тълпи от хора се спираха пред щанда ни,за да опитат натуралните ни плодови дестилати и да узнаят повече за нас и спецификите на нашето производство. С гордост ни изпълваха,коментари на познавачи като: "Най-хубавата кайсиева ракия, която съм пил през живота си!"

Обзор на 2014 год.

August 2, 2017
Обзор на една трудна но сравнително успешна година

Окупирахме челните места на Балкански Фестивал на Ракията, гр. Варна '14 г.

August 2, 2017
На провелият се Балкански фестивал на ракията и спиртните напитки, Варна 2014 г. Дестилерия Исперих направи отново феноменално представяне и спечели сърцата на малцината, които се престрашиха да отскочат до хотел Димят в пролетните дъждовни дни на април.

Цъфтежът на кайсиите край Дунава е в разгара си

August 1, 2017
Няма значителни измръзвания по кайсиите в Силистренско, чийто цъфтеж е в разгара си. Незначителни поражения се наблюдават по ранно зреещите сортове, което няма да окаже значимо влияние върху реколтата. Опасност от поражения има отсега нататък, ако температурите паднат под минус 2 градуса.

Първи балкански фестивал на ракията

August 1, 2017
На провелият се първи Фестивал на балканските ракии (24-26.10.2013 г., НДК София) Кайсиева ракия Исперих беше наградена със сребърен медал в Конкурс на потребителя.

Използваме "бисквитки" ("кукита"), за Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочетете повече.