Окупирахме челните места на Балкански Фестивал на Ракията, гр. Варна '14 г.

August 2, 2017
На провелият се Балкански фестивал на ракията и спиртните напитки, Варна 2014 г. Дестилерия Исперих направи отново феноменално представяне и спечели сърцата на малцината, които се престрашиха да отскочат до хотел Димят  в пролетните дъждовни дни на април.

На проведеният Конкурс на потребителя, осъществяващ се като сляпа дегустация, потребителите наредиха продуктите ни на челните места. Първото място бе отредено на Кайсиева ракия Исперих. След незадоволителното Второ място, получено на първото издание на ракия феста в София (24-26.10.2013 г.) флагманът на компанията, произвеждан от най-добре узрелите Дунавски кайсии грабна престижното първо място.

На второ място потребителите поставиха Дюлева ракия Исперих. Най-новият продукт в асортимента на дестилерията печелеше усмивките на хората със завладяващ аромат и богат вкус на дюли. Технолозите ни са извлекли максимума от старите български сортове дюли Асеница и Пазарджишка ябълковидна. Поздравяваме ги!

Третото място бе за Сливова ракия Исперих, с което фирмата получи положителен сигнал за потенциала, който се разкрива пред тази напитка. Нежен и лек аромат и дълъг плодов финал на сини сливи от сорта Стенлей са характерните черти на сливовата от Исперих.

Разбира се освен наградените продукти, посетителите имаха възможността отново да опитат Мирабелова ракия, произведена от френския сорт малки жълти сливи Нансийска мирабела.

Отпивайки пък от Джибровата ракия на Исперих, хората с усмивка си спомняха за благите години от близкото минало.

Черешовата и ябълковата на Исперих бяха предпочитан финал, с което затвърждаваха всеобщото мнение за чистотата и мекотата  на питиетата от Исперих.

На щанда на CASAVINO дюлевата ни ракия бе най-продаваният ни продукт, както между другото се наблюдава и в престижните обекти на фирмата в София и Варна.


Използваме "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочетете повече.