Участие на Винария 2015 г.

August 2, 2017
От 4-ти до 8-ми март 2015 г. в Панаирния град в Пловдив се проведе Международната изложба за винарство и лозарство Винария 2015 г. Ние се включихме като изложител-участник със собствен щанд. Интересът към нас и нашите ракии беше изключително голям. И през петте дни тълпи от хора се спираха пред щанда ни,за да опитат натуралните ни плодови дестилати и да узнаят повече за нас и спецификите на нашето производство. С гордост ни изпълваха,коментари на познавачи като: "Най-хубавата кайсиева ракия, която съм пил през живота си!"

В зоната за продажби отново бяхме първенец с реализирани 220 бутилки Ракия Исперих.

Участвахме и в Международния конкурс за дегустация на вина и спиртни напитки, организиран от Националната Лозаро-винарска камара на България.  Конкурсът се стреми да осигури форум за международно признание на участващите производители. Достойната конкуренция, безпристрастните оценки на специалистите и обществената информираност се разглеждат като мощни средства за насърчаване и признаване на високото качество на отличените вина и спиртни напитки.
Пуснахме две проби - Кайсиева ракия Исперих и Дюлева ракия Исперих. И двете ракии бяха наградени, съответно Кайсиевата ракия със сребърен медал, а Дюлевата ракия с бронзов. Факт, който ни радва изключително много. Мотивира ни да работи още по-усърдно за златни медали догодина.

Считаме, че получените медали и огромният интерес към продуктите на Дестилерия Исперих са един прекрасен дебют за нашия екип в Градът на тепетата.

Използваме "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочетете повече.